EMfitness Oostmalle (Energy & Mind) is een modern fitnesscenter waarbij je een uitgebreid aanbod krijgt aan verschillende trainingsmogelijkheden. Als EMfitness zijnde proberen wij ons altijd te ontwikkelen en zo vaak als mogelijk vernieuwingen te voorzien. Binnen het fitnesscenter staan er ook altijd gediplomeerde lesgevers voor u klaar om ten allen tijde van advies of van begeleiding te voorzien!

Ons complex bevat een oppervlakte van +1100 vierkante meter oppervlakte aan sportgelegenheid.

EMfitness kan je opdelen in drie verschillende delen, waaronder een krachtdeel met vaste toestellen, free weight toestellen, losse dumbbells, .... Hiernaast heb je ook een cardiogedeelte met moderne apparatuur zoals stairmaster, loopbanden, .... Tot slot hebben we helemaal achteraan ons complex ook nog een groepslessenzaal.

In onze groepslessenzaal bieden wij onder andere HIIT, Zumba, cardio-thaiboks, ...*. Je hebt er naast de verschillende ook nog een mogelijkheid tot virtuele spinning. (* Ons groepslessenrooster in de zomermaanden wijzigt vaak ten opzichte van de winter omwille van bezetting)

EMfitness is een sportcomplex waar alle leeftijdsgroepen welkom zijn. Wij dragen een goede gezondheid en welzijn hoog in het vaandel en waar mogelijk draaien wij hiertoe graag ons steentje bij. Naast het sportaspect bieden wij ook graag de mogelijkheid tot het sociale aspect waar het personeel altijd klaar staat voor een babbel bij een warme drank, shake of eventuele frisdrank aan onze toog of in de 'coffee corner'.